Den otců - nezapomeňte na dárek pro svého tatínka

fathers-day-banner

Možná váš táta letos opět řekne, že na Den otců nic nechce, ale vy jistě víte, že ukázat se bez dárku asi není to nejlepší, co byste měli udělat. Koneckonců, je to člověk, ke kterému jste po celé roky opravdu doslova vzhlíželi, a je jen vhodné, abyste pro něj našli dárek ke Dni otců, který ukáže, jak moc si ho vážíte a oceňujete všechno, co dělá pro celou vaši rodinu. Najít perfektní dárek pro otce nebývá jednoduché. Určitě chcete zvolit jedinečný dárek ke Dni otců, který skutečně použije - něco smysluplného, ​​zábavného nebo trochu od obojího.
Přesně proto jsme vybrali ty nejlepší dárky ke Dni otců pro všechny muže ve vašem životě, ke kterým cítíte otcovský vztah - třeba pro vašeho nevlastního otce, tchána nebo dědu. Máte pravdu, většina z těchto tipů funguje pro kteréhokoli z mužů ve vašem životě, možná i pro vašeho bratra, který se právě stal otcem, nebo vašeho manžela, který je nejlepším tátou vašich dětí.

Vyberte jim například některou z kožených tašek přes rameno s výhodnou cenou a z kvalitního materiálu:


leather 2 (1)

leather 1


Máme také několik pánských látkových tašek přes rameno s mnoha kapsami, které se dají nosit v ruce a vejde se tam vše, co je potřeba:

jeans blue (1)

canvas (2)

balck 2 (2)

canvas (6)

 

Pokud má váš otec rád outdoorové aktivity, můžete ho potěšit vodotěsným sportovním vakem:

swimming and fitness backbag (10)


Velmi elegantní dlouhý sametový župan s kapucí potěší vašeho otce svou hřejivostí:

man--blue

man--wine red
Je-li váš otec příznivcem zdravé stravy a v kuchyni je jako doma, určitě jej potěšíte ručním sekáčkem na zeleninu, se kterým snadno připraví lahodný salát pro celou rodinu.
Ruční sekáček na zeleninu (3)