Čtyři tipy pro výběr správného dětského povlečení

Rodiče si přejí pro své děti vždy jen to nejlepší. Stejně jako ve všem ostatním - i ložní prádlo pro děti by mělo být po všech stánkách je to nej, ať už je to do postýlky, postele pro batolata nebo první postele vašeho dítěte. Chcete zajistit, aby se používalo pouze kvalitní ložní prádlo, aby si vaše dítě užívalo zdravého spánku. Zde je několik tipů, které by se vám mohly hodit při výběru povlečení:

peggy pink 2

1. Hodně pomůže lehčí tkanina - zdravý spánek vašeho dítěte může být vlivem různých rušivých momentů ztížen, musíte se proto na vyloučení všech takových momentů zaměřit. Nejlepší volbou pro postýlku vašeho dítěte je lehčí prostěradlo, které dokonale kopíruje tvar matrace bez pokrčení látky a nepříjemného navrstvení.

2. Na kvalitě záleží - víme dobře, že dětská pokožka je jemná a vyžaduje citlivou péči, proto je nutné používat správnou kvalitu a materiál lůžkovin. Proto je naše povlečení pro děti většinou vyrobeno z čisté bavlny.

3. Správná velikost je důležitá - pokud prostěradla opravdu dobře neodpovídají velikosti matrace, stává se, že mohou vyklouznout z rohů. Zbavte se stálého upravování prostěradel a vybavte dětský pokoj odpovídající velikostí prostěradla. Bude to pohodlné pro vaše dítě a vám to ušetří spoustu času.

4. Promluvte si se svým dítětem a vtáhněte ho navrhování nového stylu jeho lůžka nebo dětského pokoje. Každému dítěti se líbí něco jiného a často i něco jiného než právě vám. Preferencí může být mnoho, namátkou uvádíme některé nejběžnější styly:

- klasický - některé děti dávají přednost klasickým stylům, přitahují je jemné barvy a tradiční vzory, jako jsou pruhované motivy nebo třeba hvězdy

Scan

 

- moderní - děti mají rády čisté přehledné linie. Ale také mají rády výrazné pruhy nebo jasné primární barvy a vzory

0708_5

- tématický - mnoho dětí chce mít svůj pokoj ozdobený svým oblíbeným zvířátkem, postavou z kresleného seriálu nebo třeba sportovním motivem.

uzky_detske-povleceni-kralicek-modra-100-x-140-na-jednu-postel

uzky detske-dvoudilne-povleceni-fc-barcelona-140-x-200-cm-modra            uzky detske-dvoudilne-povleceni-90-x-140-cm-my-little-pony