Den matek - vyberte ten nejkrásnější dárek pro svoji maminku

Den matek je příležitostí, kdy můžete ukázat své mamince, jak moc si jí vážíte a jak oceňujete všechno, co udělala pro vás, vaše sourozence a kohokoliv dalšího ve svém životě. Ale když svátek přijde, může se zdát, že je téměř nemožné najít dárek, který odpovídajícím způsobem vyjádří vaši lásku a vděčnost. 

MOTHER DAY

Pokud si nejste jisti, kde začít, podívejte se na naši nabídku jedinečných námětů na dárky ke Dni matek, kterými letos překvapíte a potěšíte svoji milou maminku.

Výběr je plný těch nejlepších dárků v širokém cenovém spektru pro každou z žen, kterou chcete obdarovat. Zatímco některé jsou vhodné jako dárek mamince od dcery nebo syna, jiné se více hodí pro babičky, tchyně, tety a další blízké ženy.  

Vneste do jejího života trochu barvy a vzorů z naší nabídky saténových županů.

grey (1) navy blue

Překvapte ji třeba praktickým cestovním organizérem na šperky.  Až se příště vydá na cesty, může si v tomto kompaktním pouzdru uložit své cennosti a poklady. Je rozděleno do několika oddílů, kam si snadno uloží své nejoblíbenější kousky, bez kterých se neobejde ani na dovolené nebo služební cestě.

Podobné výrobky naleznete většinou v eshopech s bižuterií nebo s dárkovými předměty.

 

organizer

 

Skvělým nápadem může být elektrický ionizační kartáč na žehlení vlasů.

Krásně narovná a vyžehlí vlasy a zároveň masíruje pokožku a podporuje její prokrvení.

brush1 (3)

Sázkou na jistotu pak bude některý z našich šátků nebo lehkých a příjemných šál.

Můžete si vybrat lehkou šálu nebo šátek, který bude nejvíce odpovídat stylu oblečení vaší maminky.

JK160